Asiallinen asukokonaisuus kympillä?

Vaatekaappini saa kunnon kierrätyksen pari kertaa vuodessa. Näitä merkkipaaluja ovat UFF:n euroviikot. Tiedäthän, ne päivät jolloin kaikki UFFien vaatteet maksavat tietyn euromäärän. Alennuspäivät alkavat seitsemästä eurosta ja päättyvät yhden euron päivään. Seitsemän euroa käytetystä vaatteesta on mielestäni ja budjetistani edelleen aika paljon, halpavaateketjuista kun vaatteita saa uutena kymmenellä eurolla. Yhden euron päivänä mitään käyttökelpoista taas harvoin on jäljellä ja väkijoukko vaatekasoissa on kestämätön.

Suosikkejani ovat neljän, kolmen ja kahden euron päivät. Niissä hinta ja tarjonta ovat usein kohdallaan.

Tänä syksynä euroviikoilta tarttui mukaani ennätysmäärä samettijakkuja. Syksyn harjoituskaudella tuli oleiltua kaikki päivät venyneissä trikoissa, joten asiallisuuskausi tuntuu tulevan vastaiskuna sille.

Tämän asukokonaisuuden hinta oli 11 euroa. Vakosamettijakku on Vero Modan mallistoa, kauluspaita puolalaisen Troll-brändin, rusetti Seppälän, vyö ja housut mysteerimerkkiä. Vaatteista jakku, paita ja housut ovat UFFin kahden euron päiviltä, vyö samaisesta paikasta euron, rusetti on Seppälän asuste, 3,95e.

On asukokonaisuuksilleni leimallista, että asusteet ovat kalleimpia yksittäisiä kappaleita. Rakastan kravatteja, rusetteja ja isoja kaulakoruja. Usein vaatteet voivat olla hyvinkin yksinkertaisia, jos kokonaisuudessa on muutama hauska yksityiskohta. God is in the details, ja niin on tyylikin.



High-water-housuissa on myös hauskoja yksityiskohtia. Huomioni kiinnittyi käännettyihin lahkeisiin ja tikkauksin sekä napein koristeltuihin taskuihin.

(Nappeja tullaan näkemään tässä blogissa runsaasti, fanitan niitä.)



Lisää UFF-löytöjä seuraa, tässä avaukseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti