Teollisuusvakoilua ja DIY:tä


Talvi. Joka vuosi se taitaa iskeä näillä leveysasteilla, vaikka kuinka elättelisi toivoa, että tänä talvena voisi olla valoisaa ja lämmintä. Maanpakoa suunnitellessa ei auta kuin varustautua tähän ydintalveen asianmukaisin asustein.

Olen jo pidemmän aikaa kuolannut Com-pa-nyn Salakaupan ikkunoiden takana. Korealais-suomalaista designia myyvän Salakaupan valikoimista löytää mitä vinkeimpiä vaatteita ja viritelmiä, ja tuotteiden luvataan olevan reiluja eikä sweatshop-kamaa.

Hatunnostoni, muttei minulla silti ole niihin varaa.

Com-pa-nyn viime aikojen mieltä (ja todennäköiseti kaulaa) lämmittävin tuote on "Winter Tie". Ovh. 39€.


Mutta hei, huonot taiteilijat imitoi, hyvät varastaa!

Fashion for the Poor proudly presents: DIY-Talvikraka!


Kangas on Eurokankaasta, Talvikrakan pala maksoi suunnilleen 7€. Villaseoskankaat ovat usein kalliita, mutta kun pakka on puolitoista metriä leveä, ei Talvikrakaan pituutta kulunut kuin 40cm. Löytökorista saattaisi valmiin palan saada edukkaamminkin, mutten löytänyt mieleistäni tekstuuria valmiista paloista.

Rakastan Talvikrakani materiaalia. Neulos on isoa ja pinta on todella pehmeä. Talvikraka on myös ihanan lämmin, siitä ei paljon viima puske läpi kun kangas on kaksin kerroin ja vielä solmussa kaulassa. Talvikraka oli helppo ommeltava, vaikka materiaali olikin aika bitch suhteessaan ompelukoneeseen. Ei muuta kuin ompelukoneet laulamaan ja tyylillä talvea kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti