Vaaleanpunaista unelmaa metsästämässä

Rakastajani kysyi tällä viikolla, miksi pukeudun aina mustaan. Kysymys heräsi, kun kokomustan takin ja kokomustan kaulahuivin alta paljastui musta villatakki, musta paita ja mustat housut. "Musta on täydellinen", kuului vastaukseni.

En ole koskaan aikuisiällä omistanut vaaleanpunaista vaatetta. En ole myöskään kokenut tarvetta sellaiselle.

Sitten näin elokuvasovituksen 50 Shades of Greystä. Paneutumatta elokuvan sisältöön sanallakaan voin kertoa miltei kuolleeni kun Anastasia Steele kävelee portaat alas tämä mekko päällään.Ja tällä videolla 2:04 --> liikkeessä


Helvettiin Christian Grey, MINÄ TARVITSEN TUON MEKON.

Siitä alkoi matka, joka ei pääty ennen kuin minulla on versio tuosta mekosta ylläni.

Tänään etsintäretki vei Kattilahallin kirppikselle. Kattilahalli on varsinainen hipsteritaivas: viime kerralla totesin jonossa, että kahden edessäni olevan ja kolmen perässäni olevan tyypin vaatteet voisivat olla minun kaapistani. Ja kyllä, Kattilahalli on niin in, että sinne joutuu jonottamaan. Se on joka hetken arvoista silti.Myyjiä ja ostajia on aina talo täynnä ja Kattilahallin myyntipaikat menevät aina kuin kuumille kiville. Minun on pakko ottaa tiukka budjetti aina tänne lähtiessäni, muuten karkaa lapasesta kun ihania vaatteita on halli täynnä!

Tällä kertaa budjetti oli 18€, jonka käytin sentilleen.

Mukaan lähti:
MONROWn harmaa puuvilla-pellava-paita, Bershkan valkoinen sifonkinen kauluspaita, Papayan pitsitoppi, pitkähihainen merkitön pitsipaita, babypink rusettikaulakoru, babypinkit Concerton korkkarit (huomaatte ehkä tietyn elokuvan tietyn mekon vaikutuksen värimaailmaan...), punaista vakosamettia olevat Adidaksen tossut ja Flora Bag'sin ruskea kassi (joka oli myyty lauseella "se maksaa euron, siihen mahtuu läppäri sisään"). Ensimmäisestä kuvasta jäi pääskyshuivi, jonka kietaisin heti kaulaan. Ei yhtään mustaa asiaa!

Kattilahallilla kanssani ollut ystävä piikitteli minua häämeiningistä. Hei, ei valkoinen pitsi ja hennon vaaleanpunaiset asusteet ole YHTÄÄN häämeininkiä vaan niin kevättä! Eh.

Concerton kengät ovat ihanat jalassa ja matchaavat täydellisesti rusettikorun kanssa. Aikuisuudessa (ja yksinasumisessa) yksi parhaita puolia on se, että kirppiskierroksen jälkeen voi maata kaksi tuntia sängyssä pelkät alusvaatteet päällä, uudet korkokengät jalassa ja syödä sipsejä, eikä kukaan valita.


Kengät myös sopivat täydellisesti yhteen rusettikorun kanssa. Joka taas söpöyttää pellavapaitaa.


Erinomainen sunnuntai, erinomainen kirppiskierros. Ei vieläkään sitä-vaaleanpunaista-mekkoa, mutta uusia kokeiluja väriskaalan laajentamiseksi monokromaattisen ulkopuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti